Jeg kigger altid på boligannoncer. Det har jeg gjort i størstedelen af mit liv. Kald det en hobby 😉

Jeg kigger i det hele taget på villaer … også dem, som ikke er til salg! Der er masser af klassiske villaer og god inspiration hos f.eks. RealDania Byg&Bo og Danske Boligarkitekter

Jeg samler også på de huse, jeg bliver mest forelsket i. Det bruger jeg “Huskelisten” på Boligsiden.dk og Pinterest til. De fleste link på Pinterest virker dog ikke længere, så man kan kun nyde dem direkte på Pinterest. Enkelte boliger gemmer jeg helt for mig selv, så jeg kan nyde dem også efter, de er blevet solgt.

Når jeg er faldet over en drømmevilla, bruger jeg gerne tid på at planlægge, hvordan det kan blive endnu mere perfekt. Hvilke vægge skal rives ned? Skal køkkenet flyttes? Bør der bygges til?

Jeg går også ind og tjekker villaernes historie. I Aarhus kan man bruge Min Ejendom.

Så jo, jeg er nok en smule skør 😉

Lige nu kan jeg vælte mig i min lille særhed, da en af vores muligheder jo reelt er at flytte. Jeg må dog indrømme, at med de prisstigninger, der har været i løbet af det seneste år, vil det aldrig være den bedste idé at flytte set fra et økonomisk synspunkt. Men fra et praktisk synspunkt er det jo stadig den hurtigste løsning.

Herinde laver jeg hver uge en “top 3” over de af mine yndlingsvillaer, der er til salg. Og ja de ligger alle i Aarhus og omegn. Sådan må det jo være, når jeg leder efter noget til min egen familie.